About Me

Foto saya
i'm a college student at LSPR jakarta and i'm just a stupid and silly girl who's not mature enough. i'm 18th, and in a relationship with dicky hamonangan pasaribu. :)

Selasa, 02 Juni 2009

first time blogging!


hahaha,
this is my first blog!

and this the first time i write on my own blog! yipiiie :)

mau ngomong apa yaah?
hmphh..
sebenernya bikin blog krn cuma iseng dan kepengen punya aja sihh!
dan lagi ga ada kerjaan.hahahahahha.lol!

this is me :)



oke kita mulai serius.

first of all, i wanna introduce myself
my name is AUDRIE PERMATA
you all guys can call me audrie, odie, ood, permata, or whatever you like.hihi


gw berkuliah di london school of public relations jakarta, batch 12!

i love hang out, eating, sleeping, and many things than u think are ordinary but for me was EXTRAORDINARY! (sorry, i'm not really good in english, hihi)

curhat sedikit yah.
sebenernya gw sangat-sangat jenuh akan kehidupan gw yg bgni2 saja. mksd gw, bknnya gw ga suka yahh atau ga mensyukuri. i love my life!
i love my family, my friends and also my COOL bf! hihi
cuma yaa gw ngerasa boring aja ama kegiatan gw, dan segala mcm rupanya yg ada.
well, manusia emg ga pernah puas yahh? haha
gw cuma butuh suasana baru aja, sesek ga sih lo ama jakarta, tmpnya itu2 aja. so boring, i need something new!

yasudalaaaah yahhh mngkin hanya penat sesaat.

hahaha
gw nulis apa sih?
maklum yahh smuanya
i'm a begginer blogger.


byee :)









2 komentar:

Toni Maliki mengatakan...

selamat ber-posting ria!!
ehh..odiy!! jadi mau jadi followers gue gag? hahahaha..

life is so syalalala mengatakan...

mau mau lo jg jdi followers gw yakk
gw msi awam nihh tok

Template by:
Free Blog Templates